Talkoolaiseksi

Mega-tapahtuma ei synny ihan itsestään ja vaikka mukana on jo kohtalainen joukko geokätköilijöitä järjestämässä tapahtumaa, niin lisää talkoolaisia kaivataan itse tapahtumapäiväksi. Jo pienikin, esim. tunnin panos tapahtumapäivänä auttaa järjestäjiä kummasti. Talkoolaiset jaksavat iloisesti palvella megavieraita, kun välillä ehtii vähän huilatakin päivän mittaan. Vapaaehtoisia tarvitaan ensiapuun, liikenteenohjaukseen, infoon ja järjestyksenvalvontaan. Lyhyeksi ajaksi ilmoittautuminen auttaa.

Vapaat vuorot voit tarkistaa täältä. Taulukkoa ei voi editoida vaan ilmoittautumiset vapaaehtoisvuoroihin tulee hoitaa lähettämällä sähköpostia Delennalle geo.delenna (at) gmail.com. Viestissä kerro kätköilynimesi, oikea nimesi ja puhelinnumerosi sekä tietenkin, mihin vapaaehtoisvuoroon ilmoittaudut ja mihinkä aikaan.

Tässä vielä lyhyet kuvaukset eri hommista.

Info-piste

Infopisteellä tärkein taito on olla iloinen ja auttavainen. Infopiste jakaa osallistujille tiedoteet, kaulanauhat, lottolaput, jne. Info kantaa vastuun myös tapahtuman lokikirjasta ja kolikoidenvaihtopisteestä sekä kerää lottolaput talteen ja huolehtii ne arvontaan. Infopisteellä työskentelyyn ei ole kielitaitovaatimuksia.

Liikenteenohjaus

Sinulla tulee olla voimassaoleva ajokortti. Muita vaatimuksia hommaan ei ole.

Ensiapupäivystys

Ensiapupisteellä päivystävällä tulee olla voimassa oleva EA1 tai EA2 -kortti tai työn kautta saatu kokemus. Päivystyskokemus on eduksi. Ensiapupäivystyksessä 2 tunnin vuorot. Ilmoittautuessasi kerro EA-taitosi.