Muuttuneet pysäköintijärjestelyt

Megan pysäköintijärjestelyihin on tullut järjestäjistä riippumattomista syistä muutoksia. Uusi pysäköintialue löytyy Raviradalta koordinaateista N 63° 44.627 E 025° 21.074

Matkaparkit on varattu kyseisissä paikoissa yöpyville, mutta kaiken megakansan käytettävissä on myös Haapajärven yläasteen pihakenttä sekä sen viereisen monitoimitalon ja kauppakoulun parkkipaikat (N 63° 45.492 E 025° 19.228). Seuraa opastekylttejä. Yläasteen pihakentällä on kuitenkin käynnissä rakennustyöt ja siksi parkkipaikkoja siellä on erittäin rajoitetusti.

Saimme sovittua Haapajärven kaupungin kanssa, että käytössämme on Haapajärven raviradan parkkipaikka ja tallialue (N 63° 44.627 E 025° 21.074), josta kulkee kaupungin kustantama bussikuljetus non-stopina mega-alueelle. BUSSIKULJETUS ON ILMAINEN! Seuraa täälläkin opastekylttejä, mutta myös liikenteenohjaajien neuvoja. Invapaikat sijaitsevat megan välittömässä läheisyydessä, matonpesupaikalla. Muut megan viereiset parkkipaikat ovat varattuja muille tapahtumille.

Muistutuksena myös, että vaikka megapaikan lähellä on useammankin kaupan parkkipaikkoja ja piha-alueita (sekä kerrostaloja vieraspaikkoineen) niin jätetään ne ihan suosiolla kuntalaisten ja kaupassa kävijöiden käyttöön ja me fiksut megassa kävijät jätämme autot sitten niille merkityille paikoille, eiköstä vain? Geokätköilijä on sen verran atleettinen ja liikkuva mötköolio että kevyesti sinkaisee mega-alueelle sieltä autoltaan jonkin matkan päästä ja nappaa pari purkkiakin siinä joutessaan vielä. Tämä ihan jo siksi että Haapajärvellä on melko rajatusti parkkipaikkoja kauppojen pihalla mutta myös siksi että sabmana päivänä on mega-alueen vieressä toinenkin tapahtuma niin ei ihan tukittaisi koko keskustaa autoilla ja jäisi kaikille hyvä mieli tapahtumantäyteisestä viikonlopusta.

In English

ATTENTION ATTENTION! DUE TO UNFORESEEN CIRCUMSTANCES WE HAVE HAD TO MAKE ADJUSTMENTS IN THE MEGA-PARKING. PLEASE CHECK THE CURRENT COORDINATES IN THE WAYPOINTS! Mega visitors may use waypoint 1 (school yard, community center and college parking areas) and 10 (a racetrack) for free parking. Waypoint 10 also offers FREE BUSRIDE to/from mega non-stop the whole day! Follow the megaparking-signs. If you have reserved accommodation (caravan, shared accommodation, tent) you have parking space in those coordinates. Please do not use the parking spaces of the local shops, residential areas and malls for megaparking to prevent ill will from the locals. Haapajärvi is a small town and there are other events during the weekend as well, so it’s a bit crowded.