Pull Together MEGA-tuotteet tilattavissa

Hiphei! Nyt on mitä parhaita uutisia, nimittäin Pull Together MEGA-tuotteet on nyt tilattavissa Kiven Alla -verkkokaupassa. Tarjolla on T-paitoja miesten, naisten ja lasten malleina. Tietenkin valikoimassa on myös tapahtuman oma geokolikko. Geokolikkoa on saatavilla neljänä eri versiona: Antiikkikulta, antiikkikupari sekä limited edition kolikot Apple Green Glitter ja Pearl of Finland. Geokolikkojen ystävälle löytyy myös paketti, josta löytyy kaikki 4 eri kolikkoversiota. Tsekkaa valikoima Kiven Alla -verkkokaupasta ja laita tilaten haluamasi tuotteet jo tänään. Voit laittaa tilauksen noudettavaksi MEGA-tapahtumasta, niin säästät postikulut. Ennakkotilaamalla kuitenkin varmistat, että varmasti saat haluamasi tuotteet.

Pääset ostoksille tästä!

Huomaathan, että geokolikon ulkoasua hiotaan vielä hieman ensimmäisestä samplesta, josta verkkokaupan kuvat on otettu. Reunus tulee olemaan niin kapea kuin mahdollista ja käsien ja köyden 3D:tä parannetaan niin, että ne ovat korkeammalla geokolikon pinnasta sekä käsien 3D-efektiä parannetaan.